Salgs- og leveringsbetingelser
for FlotteGulve.dk A/S

 

1. Aftaleparter
Alle aftaler der indgås via fysisk aftale, mail, telefon eller vores webshop på hjemmesiden www.flottegulve.dk mellem FlotteGulve.dk A/S (herefter ”vi”, ”os” eller ”FlotteGulve.dk”) og en forbruger (herefter ”Kunden” eller ”du”) sker på disse salgs- og leveringsbetingelser, som skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling.

Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser og de oplysninger der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren.

Webshop: Kun personer over 18 år med et betalingskort lydende på eget navn kan afgive ordre i webshoppen. Kunden erklærer ved sin ordreafgivelse at være fyldt 18 år.

 

2. Rådgivning
Du er som køber selv ansvarlig for, at de leverede varer er egnet til det formål du agter at bruge dem til. I intet tilfælde påtager FlotteGulve.dk A/S sig ansvar for rådgivning givet i forbindelse med salg af varer, idet køber udtrykkeligt opfordres til at søge uafhængig rådgivning.

 

3. Tilbud
Alle skriftlige tilbud gælder i højst 30 dage med hensyn til priser.

 

4. Afgivelse af ordre via webshop
For at gennemføre et køb skal du først finde det produkt, du er interesseret i. Du skal herefter kontakte os på telefon, mail eller udfylde kontaktformularen der fremkommer, når du klikker på ”bestil produkt”, hvorefter vi ringer dig op. Hvis vi under vores telefonsamtale bliver enige om en leverance, sender vi dig en ordrebekræftelse på din oplyste emailadresse.

Vi sender dig også en e-mail med nærmere oplysninger om, hvordan du accepterer ordren ved at du klikker dig ind på vores webshop via det medsendte betalingslink. Gå derefter til ”betaling”, hvor du kan se vores bankinfo og betale via bank, MobilePay eller med betalingskort. Dernæst sendes du videre i et nyt og sikkert vindue. For at kunne gennemføre ordren, skal du acceptere disse salgs- og leveringsbetingelser. Du kan også godkende din ordre via telefon og mail.

Hvis du ønsker at ændre i den modtagne ordre, skal du kontakte os telefonisk eller på e-mail, hvorefter vi fremsender en ny ordrebekræftelse til dig.

FØRST NÅR DU HAR GENNEMFØRT BETALINGSTRANSAKTIONEN I WEBSHOPPEN ELLER VIA DET FREMSENDTE BETALINGSLINK HAR DU AFGIVET DIN BESTILLING.

Når der er afgivet en ordre via webshoppen, vil der automatisk blive fremsendt en e-mail til dig med en kvittering for modtagelse af bestilling. Hvis der er afgivet en ordre via det fremsendte betalingslink, vil der kommet et vindue med information om gennemførsel af betaling via kort eller MobilePay. Har man benyttet bankoverførsel beder vi dem sende en kvittering til pågældende sælger. Denne kvittering udgør din ordrebekræftelse og indeholder de nødvendige oplysninger for din dokumentation af bestillingen / betalingen. Din faktura for leverancen fremsender vi, når varerne afsendes fra os.

Enhver ordre modtages med forbehold for force majeure og svigt fra leverandør.

 

5. Opbevaring af indgåede aftaler og sprog
Vi har lange garantier på mange af vores produkter og ønsker at kunne give den bedst mulige rådgivning til vores kunder også efter, at kunden har modtaget produktet, derfor opbevares aftaler efter endt fakturering, men for en sikkerheds skyld opfordrer vi dig til at gemme den modtagne ordrebekræftelse og/eller faktura.

Du kan til en hver tid få rettet, slettet eller oplyst de oplysninger vi har på dig ved at kontakte os på info@flottegulve.dk eller 97 25 25 47.

Skulle du ønske at få slettet dine oplysninger beder vi dem besøge vores hjemmeside www.flottegulve.dk og tjekke vores persondatapoltik.

Vælger du at få slettet dine oplysninger i garantiperioden, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du har og fortsat beholder din ordrebekræftelse og eller faktura, da den vil være den eneste måde hvorpå vi kan se, hvad du har købt og hvornår du har modtaget varen.

Alle kontrakter indgås på dansk.

 

6. Priser
Ved betaling med kreditkort mv., opgøres og fremgår den samlede pris inden afslutning og gennemførelse af købet.

I tilfælde, hvor prisen ikke kan endeligt beregnes forud for den endelige ordreafgivelse, oplyser vi den måde, hvorpå den samlede pris skal udregnes.

Du er som kunde ikke berettiget til at modregne i betalinger med eventuelle modkrav mod FlotteGulve.dk medmindre vi skriftligt har godkendt dette.

 

7. Fragtomkostninger
Følgende fragtpriser gælder ved levering til fastland og brofaste øer:

Gulve, tæpper og akustikpaneler: Fragten kan variere. Du kan gå ud fra 0 – 2.000 kr. inkl. moms.

Ved levering til ikke-brofaste øer fastlægges prisen individuelt og oplyses inden bestillingen afsluttes.

Fragtomkostningerne dækker levering til kantsten på den ønskede leveringsadresse og inkluderer IKKE indbæring.

Indbæring kan i nogle tilfælde tilkøbes.

Kunden er ansvarlig for omgående aflæsning og eventuel ventetid sker for kundens regning.

 

8. Betaling
Betaling for købte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa/Dankort, Visa-Elektron, Maestro, JCB, American Express, MasterCard, Visa eller Eurocard.

Du har ligeledes mulighed for at betale med MobilePay.

Betalingsoplysninger skal indtastes ved ordreafgivelse, men vi hæver først beløbet ved afsendelsen af varerne. Der vil aldrig kunne trækkes et større beløb fra din konto, end du har godkendt ved købet.

Vi benytter OnPay som er et moderne betalingssystem, som sikre vores kunder får en nem og sikker betalingsoplevelse. Vær opmærksom på at der på nogle betalingskort kan være beløbsgrænser, som kan gøre at deres køb bliver afvist. Hvis dette forekommer så bedes de rette henvendelse til deres kortudbyder.
Al datakommunikation under købet, herunder kundedata, ordredata og betalingsdata, foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, der udveksles.

Når SSL krypteringen er aktiveret, vises en hængelås nederst på siden i de fleste browsere.

Kundens kort- og kontooplysninger registreres eller opbevares ikke af FlotteGulve.dk. Hvis du som kunde har kredit, vil det fremgå af din ordrebekræftelse.

Vi accepterer betaling med Anyday og ViaBill. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med enten Anyday eller ViaBill, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday eller ViaBill ophøre automatisk.

 

9. Levering og leveringstid
Bemærk at gulvet ikke må stå ude og straks efter modtagelsen skal bæres ind i huset.

Bemærk at pakkerne skal forblive lukket indtil montering.

Vi ekspederer din bestilling hurtigst muligt, og normalt kan du påregne en leveringstid på 2-3 dage.

Leveringstiden for ordrer afgivet hos en af vores salgskonsulenter er vejledende og fremgår af ordrebekræftelsen. Såfremt en forsinket levering skyldes en i punkt 15 nævnt begivenhed eller en handling eller undladelse fra din side, forlænges leveringstiden tilsvarende.

FlotteGulve.dk påtager sig intet ansvar for forsinkelser, der skyldes årsager nævnt under punkt 15. FlotteGulve.dk er desuden kun ansvarlige, hvis det følger direkte af dansk ret.

Ved levering foregår leverancen som regel med GLS ved små bestillinger under 20 kg eller egen eller eksterne fragtmænd ved leverancer over 20 kg – i disse tilfælde kan de på deres faktura se hvem der fragter deres varer.
Leveringen foregår til kantsten på den aftalte adresse. Hvis der ikke er nogen hjemme, tages leverancen med til fragtcentralen, medmindre der ved bestilling er gjort opmærksom på at leverancen må stilles ved adressen.

Vær opmærksom på at dette sker på eget ansvar, og hverken FlotteGulve.dk A/S eller fragtmanden kan gøres ansvarlig for evt. skade eller tyveri, som er forbundet med dette.

Tages varerne med til fragtcentralen, er evt. omkostninger som er forbundet med dette FlotteGulve.dk A/S uvedkommende.

VIGTIGT - VIGTIGT NÅR VAREN MODTAGES, SKAL EMBALLAGEN GRUNDIGT KONTROLLERES FOR TRANSPORTSKADER OG MANGLER IHT. TILSENDTE FAKTURA, OG INDEN, DU UNDERSKRIVER FRAGTBREVET.

DU BEDES STRAKS EFTER MODTAGELSEN BESIGTIGE SELVE PRODUKTET FOR SKADER, FEJL ELLER MANGLER. OGSÅ SELVOM PRODUKTET FØRST SKAL MONTERES PÅ ET SENERE TIDSPUNKT. DETTE ER VIGTIGT I FORHOLD TIL REKLAMATION OVERFOR FLOTTEGULVE.DKS UNDERLEVERANDØRER.

Producenten forbeholder sig retten til at levere op til en delt brædde i hver pakke. Overskydende varer tages ikke retur.

De leverede varer forbliver FlotteGulve.dk’s ejendom indtil varerne er betalt fuldt ud.

 

10. Fortrydelsesret
Hvis du handler som forbruger i købelovens forstand, har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer du køber gennem vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du fysisk modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, regnes fortrydelsesfristen fra den dag, hvor den sidste del leveres.

Hvis den sidste dag for udnyttelse af fortrydelsesretten falder på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret, kan du her læse, hvad du skal gøre.

Du kan sende en mail til info@flottegulve.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder på vores hjemmeside.

Du kan ikke udnytte fortrydelsesretten ved at afvise varen ved modtagelse, uden samtidig at gøre os opmærksom på, at du ønsker at fortryde. Fragtmanden der leverer varerne til dig kan ikke modtage en sådan meddelelse, da meddelelsen skal gives direkte til FlotteGulve.dk A/S.

Straks efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelsen, vil du modtage en kvittering herfor på den oplyste e-mailadresse.

 

11. Returnering og tilbagebetaling
Når du har meddelt os, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt og altid indenfor 14 dage. Varen skal returneres til:

FlotteGulve.dk A/S
Neptunvej 8
7430 Ikast

Du bærer selv risikoen og ansvaret for varerne under returneringen, indtil vi modtager dem. Vi anbefaler dig derfor, at varerne pakkes forsvarligt og sikkert inden returneringen, og at du opbevarer kvittering for afsendelsen af varerne.

Alle udgifter ved returnering af varerne skal du selv betale.

Returomkostningerne udgør kr. 1250,- hvis du benytter den af FlotteGulve.dk anviste fragtmand og benytter det fra os rekvirerede rekvisitionsnummer. Varer der sendes på efterkrav modtages ikke.

Senest 14 dage efter at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse, tilbagebetaler vi beløbet for varens pris.

Med mindre du udtrykkeligt har anmodet om andet, sker tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved gennemførelsen af købet.

Vi kan dog uanset det ovenstående tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget enten varen eller til vi har modtaget dokumentation for, at varen er returneret.

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at hvis du åbner mere end én pakke med gulvbelægning, vil det have en væsentlig værdiforringelse for os. Vi gør også opmærksomme på, at de fleste gulvbelægninger med klik-system er lavet til kun at blive lagt én gang. Hvis gulvet har været lagt / klikket sammen, vil det sandsynligvis medføre en væsentlig eller fuldstændig værdiforringelse for os.

Opskårne varer, samt andre varer som er produceret i mål efter kundens ønske kan ikke returneres.

Overskydende gulv kan ikke leveres retur. Og hvorfor så det? Når en vare har været ude hos andre kunder kan vi desværre ikke garantere for hvordan gulvet har været opbevaret mht. fugt og temperatur. Samtidigt er der risiko for skjulte skader, eks. at gulvet har fået fugt, tryk, skader i hjørner, klik mv.

 

12. Mangler, reklamation og klagebehandling
For købet finder købelovens mangels regler anvendelse.

Vi yder i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på solgte varer. For varer med begrænset levetid, er reklamationsretten dog begrænset til den levetidsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt.

Reklamationsretten omfatter oprindelige mangler – dvs. mangler, som var til stede på leveringstidspunktet uanset om disse var synlige eller ej på dette tidspunkt. Skader på varerne som opstår efter levering samt almindelig slitage er ikke at anse som en mangel.

DER VIL KUNNE FOREKOMME VARIATIONER I FARVEINTENSITETEN PÅ TRÆGULVE LIGESOM DER KAN FOREKOMME FORSKELLE I STRUKTUR OG UDSEENDE. SÅDANNE FORHOLD SKYLDES AT TRÆ ER ET NATURMATERIALE. FORHOLDENE HAR IKKE BETYDNING FOR GULVENES HOLDBARHED OG FORHOLDENE KAN IKKE BETRAGTES SOM EN MANGEL.

Reklamationsretten beregnes i alle tilfælde fra varen er modtaget.

Reklamation over mangler skal fremsættes overfor os inden for rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for rimelig tid efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation kan fremsendes til os på adressen:

FlotteGulve.dk A/S
Neptunvej 8
7430 Ikast

Reklamation kan også fremsendes på e-mail: info@flottegulve.dk.

Reklamtionsskemaet finder du nederst på forsiden af flottegulve.dk her kan du vælge det reklamationsskema som passer til din ordre. Er du i tvivl om hvilken blanket du skal udfylde så kontakt os på hovednummeret.

Lider salgsgenstanden af en mangel, kan du i overensstemmelse med købeloven § 78 vælge mellem:
1) afhjælpning af manglen
2) omlevering
3) et passende afslag
eller
4) at hæve købet forudsat manglen ikke er uvæsentlig.
Du kan dog ikke kræve afhjælpning eller omlevering, hvis dette er umuligt, eller det vil påføre os uforholdsmæssige omkostninger.

Hvis vi tilbyder at afhjælpe en mangel eller foretage omlevering, kan du endvidere ikke kræve et forholdsmæssigt afslag eller hæve købet.

FlotteGulve.dk's forpligtelser omfatter alene omlevering af nye materialer. Alle andre omkostninger, som er forbundet med en opstået fejl eller mangel, herunder transport, samt omkostninger ved blotlæggelse eller tilgængeliggørelse af mangelfulde dele, udskiftning og reparation af de mangelfulde materialer og indgreb i andre bygningsdele er uvedkommende for FlotteGulve.dk. Kunden afholder samtlige udgifter til afmontering, returnering, forsendelse eller destruktion af defekte del samt genmontering.

Du er som kunde forpligtet til at sikre, at underliggende materialer som strøer og lignende minimum har samme levetid, som de købte gulve.

For at garantien er gældende kræver FlotteGulve.dk, at montering af gulvene sker i overensstemmelse med monteringsvejledningen samt at rengøring og vedligeholdelse af gulvene sker i overensstemmelse med producentens rengørings- og vedligeholdelsesvejledning.

 

13. Produktansvar
For produktansvar hæfter FlotteGulve.dk i overensstemmelse med dansk rets bestemmelser om produktansvar og vi kan ikke gøres ansvarlig på noget andet grundlag. FlotteGulve.dk's ansvar er begrænset til i alt DKK 3.000.000 for samtlige produktskader og/eller produktansvar.

Serieskader dvs. skader på forskellige emner, men med samme skadesårsag betegnes som en samlet skade, hvorfor vores ansvar også her er begrænset til i alt DKK 3.000.000.

FlotteGulve.dk er ikke ansvarlig for skader leverancen forårsager på fast ejendom eller løsøre efter at kunden har modtaget leverancen.

Vi er ikke ansvarlige for personskader, medmindre det kan dokumenteres, at skaden skyldes handlinger eller undladelser begået af FlotteGulve.dk.

Kunden er forpligtet til at holde FlotteGulve.dk skadesløs i den udstrækning at FlotteGulve.dk pålægges ansvar overfor tredjemand for sådanne skader eller tab, som sælger jævnfør ovenstående ikke er ansvarlig for overfor kunden eller som overskrider den fastsatte beløbsbegrænsning.
FlotteGulve.dk er aldrig ansvarlig for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

Bliver FlotteGulve.dk sagsøgt af tredjemand i anledning af produktansvar, accepterer kunden at kunne blive aciteret under sagen eller sagsøgt ved den domstol eller voldgiftsret som behandler sagen.

 

14. Byggeleveranceklausul (B2B)
For varer der anvendes i Danmark anerkender vi følgende byggeleveranceklausul angående forlængelse af den absolutte reklamationsfrist:

Købelovens paragraf 54, stk. 3 fraviges således at FlotteGulve.dk's ansvar ophører og forældes efter 5 år efter leveringen. For leverancer, der købes af forhandlere med henblik på videresalg, ophører og forældes ansvaret dog 6 år efter leveringen til forhandleren.

 

15. Ansvarsfrihed
FlotteGulve.dk er berettiget til ved skriftlig meddelelse til kunden at ophæve aftalen, når opfyldelse af aftalen indenfor rimelig tid bliver umulig på grund af krig, strejke, lockout, arbejdsnedlæggelse eller lignende politiske forhold. Det samme gælder ved transportforhindringer herunder sne, is, oversvømmelser og transportuheld samt ved svigtende kraftforsyning, produktionsvanskeligheder og andre force majeure forhold som FlotteGulve.dk ikke er herre over. Det samme gælder forsinkelser eller manglende levering fra underleverandører.

FlotteGulve.dk påtager sig i ovennævnte situationer intet erstatningsansvar overfor kunden.

Kunden friholder FlotteGulve.dk i enhver henseende for krav fra tredjemand, som kunden ifølge disse salgs- og leveringsbetingelser ikke vil kunne gøre gældende overfor FlotteGulve.dk.

 

16. Klagebehandling
Hvis vi ikke sammen kan finde en tilfredsstillende løsning på en reklamation, du har fremsat i forbindelse med dit køb, eller øvrige forhold du har klaget over til os, kan du klage til Forbrugerklagenævnet.

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

17. PriceRunner Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Købsgarantien gælder for privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti.

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.

 

18. Kontakt og virksomhedsoplysninger

Du har mulighed for at ringe til FlotteGulve.dk A/S i vores åbningstiden eller evt. sende en e-mail. Du vil altid kunne få en kompetent rådgivning og afklaret eventuelle spørgsmål.

FlotteGulve.dk’ fulde virksomhedsnavn, fysiske adresse og øvrige kontaktoplysninger er:

FlotteGulve.dk A/S
Neptunvej 8
7430 Ikast
CVR-nr: 29 63 06 31
Tlf.: 97 25 25 47
E-mail: info@flottegulve.dk

Fortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
FlotteGulve.dk
Neptunvej 8
7430 Ikast
E-mail: info@flottegulve.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om ordre/faktura:

__________________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: ______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

VIGTIGT:

• Hele ordren skal være levereret retur til os inden 16 dage fra jeres modtagelse af ordren
• Varen skal sendes franco
• Vi anbefaler at der tegnes forsikring på evt. forsendelse, da vi ikke krediterer beskadigede varer
• Det er vigtigt at forsendelsen mærkes med følgende ”Returret faktura XXX…”