FlotteGulve.dk - Din garant for tæpper til lave priser

Kvalitet til lave priser, det er mottoet for FlotteGulve.dk, det gælder også for vores store udvalg at løse tæpper  og væg-til-væg tæpper.

Hvad enten du er til farverige eller neutrale farver og uanset om tæppet skal være i uld, polyamid, sisal eller noget helt fjerde, så kan du være sikker på, at du får gulvtæppet til markedets bedste priser. Vi har nemlig prisgaranti også på tæpper. Prisgarantien er din garant for lave priser.

Vores leverandører er nogle af de bedste og mest anerkendte tæppeproducenter i verden. Både Ege og Hammer Tæpper er eksempelvis synonym med høj kvalitet og flot design i tæppebranchen.

Vores valg af verdensførende producent er din garant for både høj kvalitet og flotte gulve i de næste mange år.

 

Et godt indeklima med gulvtæpper

En stor del af de gulvtæpper vi forhandler hos FlotteGulve.dk er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning, det er din garant for, at tæppet bidrager til et godt og sundt indeklima i din bolig, hvilket især kan være meget vigtig, hvis du eller en i din hustand lider af allergier eller åndedrætsproblemer.

Tæpper er i øvrigt med til at forbedre lydkvaliteten i dit hjem, da de modsat hårde gulve som træ og klinker ikke reflekterer lyden og ikke skaber trinstøj. Tæpper er også med til at mindske lydgener i ejendomme med to eller flere etager.
 

Stort udvalg

Hos FlotteGulve.dk har vi et stort udvalg af forskellige tæpper, som spænder lige fra løse tæpper til væg-til-væg tæpper. Vi har tæpper i mange forskellige materialer og nogle af tæpperne findes i mere end 30 forskellige farver.

Vores store udvalg er din garant for, at du altid kan finde et tæppe, der passer til din stil og din bolig. Skulle det mod al forventning ikke være tilfældet, så har du sågar mulighede for at designe dit helt eget tæppe, så du får lige præcis det du ønsker.

Se vores mange flotte tæpper til lave priser.