Gulvlageret vokser

Hos FlotteGulve.dk bugner gulvlageret altid af flotte gulve, så du hurtigt kan komme i gang med dit gulvprojekt og der kommer løbende flere til.

Uanset, hvilken type gulv du drømmer om at få lagt, så har vi hos FlotteGulve.dk altid et stort udvalg af gulve liggende klar på gulvlageret i Ikast. Faktisk har vi altid mellem 40.000-60.000 m2 gulv på lageret, så selv hvis du gerne vil meget hurtigt i gang med dit nye gulvprojekt, har du en lang række valgmuligheder.

Gulvlageret ligger sammen med vores butik i Ikast, men vi leverer til hele landet, og derfor er det nemt og hurtigt, når du først har valgt dit nye gulv.


Fra to dage til to uger

Finder du ikke det helt rette på gulvlageret, så har vi et meget stort sortiment af gulve, som vi desværre ikke har mulighed for at have på vores lager, men som i stedet ligger hos vores leverandører.

Vælger du et af disse gulve vil leveringstiden alt efter hvilket produkt der er tale om være mellem to dage og to uger. I sjældne tilfælde kan leveringstiden blive længere. 

Sortimentet vokser

At trægulve, gulvtæpper eller klinker findes i utallige forskellige udgaver, kan du hurtigt se, hvis du ser på produkterne her i shoppen og producenterne finder hele tiden på nye spændende gulvbelægninger.

Hos FlotteGulve.dk sætter vi en ære i at følge med i udviklingen, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste udvalg af gulve, derfor vokser gulvlageret hele tiden med nye produkter.  Vi følger tidens trend og er på forkant når det handler om, hvad der rører sig på gulvmarkedet. Derfor sørger vi for, at der altid ligger lidt for enhver smag på gulvlageret, samtidig med at vi altid har vores bestsellers og vores klassiske varer på gulvlageret også. 

Da der findes mange gulve og muligheder vil det derfor også variere hvad der ligger på gulvlageret.
 

Altid klar med rådgivning

Vores salgskonsulenter er altid klar til at give dig en estimeret leveringstid, og information om, hvilke gulve der lige nu ligger på gulvlageret, uanset om du er i butikken eller kontakter dem via mail info@flottegulve.dk eller tlf. 97 25 25 47.