Om os

FlotteGulve.dk A/S har haft internetsalg af gulve siden 1997.

Indehaver Tommy Oversø har mange års erfaring indenfor gulvbranchen - FlotteGulve.dk blev stiftet i 1997 af Tommy Oversø og  leverer i dag gulve over hele landet.

 

FlotteGulve.dk: 

FlotteGulve.dk A/S har gulve som passer til langt de fleste stiltyper og fremhæver personligheden i rummet. Det er med andre ord kun kreativiteten der sætter grænser, når du skal vælge dit nye flotte gulv. Vi står altid til rådighed med gode råd og vejledning og vil rigtig gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige gulv til dit hjem.

FlotteGulve.dk: 

Vi har et stort udvalg af laminatgulve, trægulve, tæpperklinker mv. Før du vælger gulv bør du overveje hvor gulvet skal bruges, slidstyrke og belastning. Og endelig tænke på, om gulvet skal være en dekoration i sig selv, eller danne en rolig baggrund for interiør og møbler.

Stort set alle vore trægulve er særdeles velegnet til montering i boliger med gulvvarme.

Er du i tvivl, er FlotteGulve.dk A/S altid behjælpelig med gode råd og vejledning.

Gør-det-selv gulve

Slut med lim og vanskelig tilpasning når gulvet skal lægges ned. Moderne gulvbelægning er som skabt til den danske Gør Det Selv Mand.

Èt klik og hurtigt videre til næste panel. Trægulv med kliksamlinger - så bliver det ikke nemmere. Limfri lægning betyder ingen tørretid: gulvet er altså klar til brug straks efter montering.

Som hjælp har vi lavet forskellige guides, der kan hjælpe dig på rette vej.

Gulve med garanti

Med Danmarks førende producenter af gulve som faste leverandører til FlotteGulve.dk A/S, er du som kunde sikret den bedste garanti. På flere af vores produkter giver vi helt op til 30 års garanti.

Vi sælger gulvbelægning:

FlotteGulve.dk er leveringsdygtig i alle slags gulve. Fra laminat og tæpper til planke, stavparket og linoleum, klinker mv.. Fælles for alle vores produkter er, at der tale om smukke og meget slidstærke gulve.

Solgt gulve til tv:

FlotteGulve.dk har leveret gulve til bla. tv3´s program velkommen hjem, livvagterne på DR1, Samt til TV2 nye vejr studio, så FlotteGulve.dk er med hvor det sker.

Sponsorat fra FlotteGulve.dk

Vi sponsorerer hvert år en række arrangementer og foreninger. For at kunne modtage et sponsorat, skal du udfylde en formular her på vores side.

 

Formular til ansøgning om sponsorat.