Gulvlageret åbningstider

 

Bor du i Ikast eller omegn eller har du lyst til en god køretur så har du mulighed for selv at afhente dine vare på gulvlageret i Ikast indenfor åbningstiden og dermed spare omkostningerne til fragt.

Du finder gulvlageret på Neptunvej 8, 7430 Ikast.

 

Åbningstider for gulvlageret er:

 

Mandag

08:00-17:30

 

Tirsdag

08:00-17:30

 

Onsdag

08:00-17:30

 

Torsdag

08:00-17:30

 

Fredag

08:30-17:30

 

Lørdag

10:00-13:00

 

På gulvlageret i Ikast har vi altid et udvalg af forskellige gulvtyper liggende klar, så du kan få et gulv her og nu, hvis det haster, uanset om det er et trægulv, laminatgulv eller klinkegulv du står og mangler. Vi har dog desværre ikke plads til hele vores store sortiment af gulve på gulvlageret, så nogle gulve har vi liggende på fjernlager hos producenterne.

Vælger du et gulv vi ikke har liggende på gulvlageret kan du ikke få gulvet med her og nu, men du har stadig mulighed for selv at afhente gulvet på gulvlageret, når vi har fået det hjem og dermed spare fragten.

Er du interesseret i et bestemt gulv, så kan vores salgskonsulenter fortælle dig, om det er et gulv vi har liggende på gulvlageret og hvis ikke, hvor lange tid det i givet fald vil tage at få gulvet hjem. Det kan du få spar på via vores chat her på hjemmesiden, via mail på info@flottegulve.dk eller via telefonen på 97 25 25 47.

Gulvlageret er placeret på bagsiden af samme bygning, der huser butikken i Ikast og følger butikkens åbningstider. Skal du hente et gulv på vores gulvlager, så er det vigtigt, at du henvender dig i butikken først, medmindre du via telefonen har lavet en aftale om, at du kan køre direkte til gulvlageret.

Har du bestilt en vare hjem vil du få en besked, når den er ankommet til gulvlageret og du kan afhente den. Har du travlt, den dag du kommer for at hente din vare, så anbefaler vi at du ringer i forvejen, så vores dygtige lagermedarbejdere kan finde gulvet frem, så det ligger klart til dig, når du ankommer, da der til tider godt kan være stor travlhed på gulvlageret, som kan give ventetid. Vil du gerne have at din ordre ligger klar til afhentning kan du kontakte os på tlf.: 97 25 25 47.

Det er også på gulvlageret i Ikast vi har vores restpartier og det er derfor kun i butikken i Ikast, at du har mulighed for at se disse. Hvilke restpartier vi i øjeblikket har liggende på gulvlageret kan du se i kategorien Restpartier her i shoppen.