Laminat sildeben med kliksystem

Sildebensgulvet er et smukt og klassisk gulv, der aldrig helt går af mode og som i disse år atter er blevet utroligt populært.

Et klassisk sildebensgulv er dog også et af de mest besværlige gulve, hvis du selv ønsker at lægge dit gulv, da det ofte skal fuldlimes til undergulvet og derfor kræver en erfaren håndværker. Derfor anbefaler vi hos FlotteGulve.dk også at du får en professionel til at montere sildebensgulv.

Takket være en moderne nyskabelse indenfor gulve, nemlig de mange flotte laminat sildebensgulve med kliksystem, kan vi nu tilbyde et smukt alternativ til et sildebensgulv i træ, som samtidig har den store fordel, at det er nemt at lægge også uden den store erfaring med gulvlægning.

Sildebensgulv i laminat med kliksystem

Der er to helt store fordele ved at vælge et sildebensgulv eller et stavparketgulv som det også kaldes i laminat fremfor i træ.

Den første er at sildebenslaminaterne kommer med et integreret kliksystem og derfor ikke skal fuldlimes til undergulvet, hvilket både sikrer en enklere montage og gør det langt lettere, hvis du en gang i fremtiden ønsker at skifte dit gulv.

Den anden fordel er at et laminatgulv generelt kræver mindre pleje og vedligeholdelse end et trægulv, hvilket også gør sig gældende for stavparket i laminat.

Du sparer altså tid både på montagen og i dagligdagen ved at vælge et sildebensgulv i laminat med kliksystem.

Laminat sildeben med kliksystem – En tro kopi

Før i tiden var det tydeligt at se om et gulv var lavet i laminat frem for træ, men i dag er laminatgulve så vellignende, at det er så godt som umuligt at se forskellen, når gulvet er lagt. Dette gælder i særdeleshed også for vores sortiment af smukke laminatgulv i stavparketformat med kliksystem.

Laminat stavparket med kliksystem – Et gulv med mange muligheder

Laminatsildebensgulve med kliksystem findes i mange forskellige flotte farver og varianter. Du kan således få laminat sildeben med kliksystem, der ligner spændende træsorter så som teak og merbau, men det mest udbredte er naturtro efterligninger af eg i forskellige toner. Især de gråtonede laminatsildebensgulve med kliksystem er i disse år yderst populære.

Udover de mange varianter giver selve stavparketformatet dig også mulighed for at skabe dit helt eget unikke gulv. Gulvet kan nemlig både lægges i det populære klassiske sildebensmønster og i mange andre flotte mønstre som du selv skaber.

Derudover kan du ved gulve fra samme producent ofte kombinere forskellige varianter og dermed skabe et endnu mere unikt gulv.

Laminat stavparket med livstidsgaranti

En del af vores sortiment af laminat sildeben med kliksystem er så slidstærke, at de bliver solgt med livstidsgaranti. Laminatgulvets overflade kan eksempelvis modstå høje hæle, tunge møbler og lignende udfordringer.

Laminat sildeben med kliksystem – Mange anvendelsesmuligheder

Grundet den store slidstyrke kan de fleste af laminatsildebensgulvene anvendes i det meste af huset bortset fra vådrum. Det betyder eksempelvis, at kan skabe et flot sildebens gulv i køkkenet, gangen og lignende rum.

Ønsker du et sildebensgulv i badeværelset eller andre vådrum kan du i stedet anvende klinken Natural Appeal.