Fragt og levering

Her kan du finde de fragt og leveringsbetingelser, der gælder for varer købt hos FlotteGulve.dk

Fragtomkostninger

Følgende fragtpriser gælder ved levering til fastland og brofaste øer:

Gulve, tæpper og akustikpaneler:  Fragten kan variere. Du kan gå ud fra 0 – 2.000 kr. inkl. moms.

Ved levering til ikke-brofaste øer fastlægges prisen individuelt og oplyses inden bestillingen afsluttes.
Fragtomkostningerne dækker levering til kantsten på den ønskede leveringsadresse og inkluderer IKKE indbæring. Indbæring kan i nogle tilfælde tilkøbes.

Levering og leveringstid


Vi ekspederer din bestilling hurtigst muligt, og normalt kan du påregne en leveringstid på 2-3 dage. Leveringstider anført for en vare i webshoppen er alene vejledende.Ved bestillingsvarer kan leveringstiden være længere.

Ved levering foregår leverancen som regel med De Danske Fragtmænd. Leveringen foregår til kantsten på den aftalte adresse.

Hvis der ikke er nogen hjemme, tages leverancen med til fragtcentralen, medmindre der ved bestilling er gjort opmærksom på at leverancen må stilles ved adressen. Vær opmærksom på at dette sker på eget ansvar, og hverken FlotteGulve.dk A/S eller fragtmanden kan gøres ansvarlig for evt. skade eller tyveri, som er forbundet med dette.


Ved ønske kan vi notere på fragtbrevet, at Chaufføren bedes ringe inden levering, her er det vigtigt at du er tilgængelig på det oplyste telefonnummer, som er noteret på din faktura, på den forventede Leveringsdag. Hvis fragtmand ikke kan komme i kontakt med dig, vil varerne ikke blive leveret på adressen, ( medmindre at du har tilføjet at varen må stilles uden kvittering på eget ansvar ) men i stedet kørt retur til nærmeste fragtcentral. Nyt udkørselsgebyr på kr. 350,- skal betales inden genudkørsel. Det er vigtigt at understrege, at fragtmanden ikke er forpligtiget til at ringe inden levering, dette er blot en service som de fleste chauffører vil tilbyde.


Tages varerne med til fragtcentralen, er evt. omkostninger som er forbundet med dette FlotteGulve.dk A/S uvedkommende.

Kontrol af varer ved modtagelse


Det er meget vigtigt, at du ved modtagelse af varerne kontrollerer varen. Emaballagen skal tjekkes grundigt for transportskader og det er vigtigt, at du ikke venter til at gulvet skal monteres, da fragtskader skal anmeldes inden der er gået fem dage.

Det er også vigtigt at du tjekker at de leverede varer svarer til de varer der fremgår af den faktura, du har fået tilsendt fra FlotteGulve.dk.

Når du underskriver fragtbrevet, skriver du samtidig under på, at du har godkendt, at der ikke er synlige skader på varen, samt at varemængden svarer til den tilsendte faktura. DU SKAL DOG IKKE PAKKE VAREN UD.