Dit gulv

Dit gulv spiller en stor rolle i dit hjem både i forhold til komfort, helbred og det visuelle udtryk. Her kan du læse mere om, hvorfor gulvet er så vigtig en del af din bolig.

Dit gulv påvirker komforten

At dit gulv spiller en stor rolle i forhold til gangkomforten i dit hjem kommer nok ikke som den store overraskelse, men gulvet kan også have stor betydning for lydkomforten og temperaturen i hjemmet.

I forhold til gangkomforten er der flere ting, du med fordel kan være opmærksom på, især hvis du har problemer med ryg og/eller knæ. Et klinkegulv er meget praktisk i køkkenet, men der er samtidig også det gulv, der er hårdest ved ryg og ben, hvis du står på det i længere tid. Derfor kunne det være en god ide at overveje om ikke et vinyl eller korkgulv skulle være ditgulv i stedet. Især et korkgulv giver en utrolig god gangkomfort og er ikke så belastende for kroppen.

Med til gangkomforten hører også, at et klinkegulv kan føles koldt, hvis der ikke er gulvvarme.

I forhold til lydkomforten spiller dit gulv især en rolle i rum, hvor der er højt til loftet. Vælger du et gulvtæppe, vil det være med til, at skabe en god lydakustik i rummet. Lægges der i stedet et trægulv eller i særdeleshed et klinkegulv, så vil du opleve trinstøj og hvis ikke der er lyddæmpning i loftet eller på vægge også rumklang og dårlig akustik. Lydkomforten ved er trægulv kan forbedres ved at lægge et lyddæmpende underlag under dit trægulv.

I forhold til temperaturen i et rum, så vil et væg-til-væg tæppe og et korkgulv virke isolerende og dermed forbedre temperaturen. Også er underlag under trægulvet vil kunne give en isolerende effekt.

Har du særlige krav eller ønsker til, hvordan dit gulv skal påvirke komforten i dit hjem, så kan vores salgskonsulenter hos FlotteGulve.dk, hjælpe dig med rådgivning til at finde den rette løsning.

Dit gulv påvirker dit helbred

Gangkomforten og lydkomforten spiller direkte ind i forhold til dit helbred, men også hvis der er støvallergigere eller lignende i hjemmet, vil det rette gulv spille en stor rolle. Hvad der er det rette valg afhænger af mange forskellige faktorer, men vores salgskonsulenter hos FlotteGulve.dk giver gerne råd, så du får et gulv, der passer til dit eller familiens helbred.

Dit gulv er en stor del af stilen i dit hjem

Gulvet udgør sammen med vægge og lofter de største flader i din bolig og påvirker derfor i høj grad udtrykket og stillen i hjemmet, ikke mindst fordi lofter og vægge ofte holdes hvide. Da gulvet samtidig ikke er noget man skifter hverken hvert eller hvert andet år, er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvordan dit gulv skal se ud.

Du kan få gulve i mange forskellige materialer, farver og strukturer. Så der er god mulighed for at få flotte gulve ved at skabe din egen stil eller at vælge en sikker klassiker så som et lyst trægulv, en grå klinke eller et gråt gulvtæppe.

Vi har over 800 forskellige gulve i vores sortiment og du kan købe en vareprøve af de fleste her på hjemmesiden eller se dem i vores butikker i Ikast og Søborg. Mange af gulvene ligger klar til afhentning/afsending på gulvlageret i Ikast.