FlotteGulve.dk - Din garant for flotte gulve

Hvad enten du er på udkig efter et trægulv, et laminatgulv, et vinylgulv, et gulvtæppe eller måske klinker, så har vi hos FlotteGulve.dk et stort udvalg af gulve i forskellige prisklasser som alle har det tilfældes, at du får et kvalitetsprodukt til en god pris. Dermed er vi din garant for gulve, du kan nyde mange år frem i tiden.

Prisgaranti, produktgaranti og miljøgaranti

At investere i et nyt gulv er en investering for mange år frem i tiden, derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig tryk ved dit køb og derfor er de fleste af vores gulve udstyret med forskellige garantier.

Vores prisgaranti sikrer dig, at du får dit nye gulv til markedets bedste pris.

Produktgarantien vil afhængigt af gulvtypen være en slidgaranti eller en konstruktionsgaranti. Nogle gulve har sågar en livstidsgaranti.

Miljøgarantien er din garant for, at gulvet er produceret med omtanke for miljøet.Læs meget mere om vores garantier her.
 

Gratis rådgivning fra uddannet personale

En anden faktor, der er utrolig vigtig i forhold til køb af et nyt gulv er den rette rådgivning. Ikke alle typer gulve er lige egnede alle steder, derfor er vores slagskonsulenter uddannede og har stor erfaring med at rådgive kunderne så de ender med et gulv de bliver glade for.

Rådgivningen er selvfølgelig gratis og er altså din garant for, at du er godt rustet til at træffe dit valg.

Den bedste kundeservice!

Det er selvfølgelig nemt for os at sige, at vi har gulvbranchens bedste kundeservice, men det behøver vi heldigvis ikke, for det siger kunderne for os.

Deres ord er din garant for, at du er i gode hænder, hvis du vælger FlotteGulve.dk