Sildeben i træ med klik

Med et sildebensparket i træ, der har kliksystem, kan du hurtigt og nemt få lagt et flot nyt gulv, med nøjagtig det samme udseende og udtryk, som de traditionelle sildeben, som skal fuldlimes. De flotte færdigbehandlede stave lægges og klikkes sammen. Du skal dog være opmærksom på, at nogle gulve skal limes, selvom gulvet har kliksystem. Hos FlotteGulve.dk, har vi mange forskellige sildeben i flere forskellige dimensioner. Du kan få dem i de almindelige lidt smalle stave, eller i en lidt bredere udgave, hvis dette ønskes. Gulvene kan fås med en overfladebehandling i enten olie eller lak.

Fordele ved at købe et sildebensparket i træ med kliksystem

Et gulv med kliksystem er meget anvendelig og kan monteres på undergulve både med og uden gulvvarme. Det fantastiske og det helt nye ved disse typer af sildebensparket er, at du sagtens selv kan lægge dem. Du behøver ikke professionelle gulvmontører. Det smarte kliksystem, som gulvet er udstyret med, gør gulvet meget nemt at lægge, og herved er der en del penge at spare, hvis du selv vælger at lægge det. Får du på et tidspunkt en lille skade på gulvet, kan man ved hjælp af det smarte kliksystem, klikke det fra hinanden og montere en ny stav. Du kan selv bestemme om du vil lægge gulvet i det tradiotionelle sildebens mønster, eller om du vil lave dit helt eget.

Hvilket udtryk ønsker du ?

Hos FlotteGulve.dk har vi et bredt udvalg når det gælder sildebensparket, og de findes i en lang række farver og sorteringer. Faktisk kan man også lægge stavene på andre måder, hvis der er andre udtryk eller mønstre man bedre kan lide, end det tradiotionelle sildebens mønster. Hvilken farve og hvilken træsort du skal vælge, afhænger helt af om det skal være et lyst eller mørkt gulv, og om du ønsker et varmt eller lidt koldere udtryk. Du kan også vælge at blande træsorterne, hvis du vil lave dit helt egen personlige look. Et sildebensparket har altid været kendt for at give boligen et ekstravagant og eksklusivt look, og det er den flotte tidsløse og stilrene udseende, som vi er mange der falder for. Selv om gulvet ser så flot og stilrent ud, skal man ikke være bange for at lægge den i hjemmet. Den kan holde til nøjagtig det samme som et almindelig gulv i træ. Overflade behandlingen afgør, hvor meget vedligeholdelse gulvet kræver.

Hvor kan man lægge et sildebensparket i træ med kliksystem

Et sildebensparket i træ, kan bruges de fleste steder i hjemmet. I store rum vil et sildebensparket gøre sig rigtig godt, da man virkelig her kan fornemme det flotte mønster og spil der er i gulvet. Men det kan også sagtens fungere rigtig godt i mindre rum. Man behøver nemlig ikke invistere i store dominerende møbler, da gulvet i sig selv er så dekorativt. Et gulv i sildeben taler sit helt eget sprog, og er en smuk detalje, der uden tvivl vil pynte i et hvert rum. Der er selvfølgelig som ved et hvert valg af gulve, begrænsninger for hvor sådan et gulv kan lægges. Det er ikke så hensigsmæssigt at lægge den i baggangen eller andre steder hvor der kan forekomme fugt, eller stor belastning af skidt og snavs. Ellers er det bare at komme i gang - aldrig har det været nemmere at få et sildebensparket i træ. Det er bare at vælge hvilket et der passer bedst til dit hjem, og så er du klar til at lægge dit nye gulv.