Flotte-gulve nu og i mange år fremover

Der er mange som reklamerer med flotte gulve og der findes da også andre som sælger pæne gulve, men der findes kun en FlotteGulve.dk.

For os er Flotte-gulve ikke bare ord, der gælder gulvets udseende i købsøjeblikket. Flotte-gulve er både lige nu og i mange år fremover, derfor lægger vi stor vægt på at have markedets bedste rådgivning, produkter af høj kvalitet og lange garantier.

God rådgivning giver flotte-gulve og tilfredse kunder

Når du står overfor at skulle have et nyt gulv, så er der både ganske mange valgmuligheder og temmelig mange forskellige ting som du skal være opmærksom på. Samtidig er gulve ikke noget der skiftes hvert eller hvert andet år, derfor er det vigtigt at træffe det rigtige valg.

Derfor har vi hos FlotteGulve.dk valgt, at du ikke kan købe gulvene direkte her på hjemmesiden. Det er nemlig meget vigtigt for os, at vores kunder får en god rådgivning, så de ender med et flot gulv de er glade for både nu og i mange år fremover.

Derfor modtager vores kunder rådgivning af uddannede salgskonsulenter enten over telefonen eller i en af vores butikker før de afgiver deres ordre.

Du kan dog her på hjemmesiden bestille vareprøver på mange af vores gulve, på den måde kan du se, hvordan gulvet vil se ud med de lysforhold, du har hjemme hos dig. Vareprøverne er også din mulighed for at se produktet, hvis du ikke kan besøge en af vores fysiske butikker.

Det rette gulv

Nogle gulve er utroligt smukke, men også sarte og derfor kun egnede til bestemte forhold, mens andre gulve er meget robuste og kan holde til lidt af hvert.

Det er derfor ikke uvæsentligt at vælge et gulv, som er egnet til at blive anvendt på det sted, hvor gulvet skal ligge, og på den måde som det vil blive anvendt, hvis man vil have sine flotte-gulve i mange år.

Det kan være svært helt at vurdere ud fra en kort beskrivelse eller nogle få tekniske informationer, om et gulv lever op til de behov du har, så her kan vejledningen fra en salgskonsulent være en god hjælp.
 

Den rette montage eller lægning

En anden vigtig faktor i forhold til flotte-gulve er den rette montage eller lægning, for hvis ikke gulvet lægges ordentligt, så kan det føre til skader på gulvet og så kan det flotte gulv hurtigt være fortid.

Mange gulve er dag udstyret med kliksystemer, der gør, at det ikke kræver den store håndværksmæssige erfaring at lægge dem. Men det betyder langt fra, at der ikke er oplagte fejl at begå. Lægges et trægulv eksempelvis på et fugtigt betongulv uden dampspærre, så vil det hurtigt miste sit flotte udseende.

Vores salgskonsulenter kan rådgive dig om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vælger at lægge gulvet selv. Alternativt kan du også få os til at lægge det for dig.
 

Den rette pleje og vedligeholdelse

De fleste gulvtyper kan holde i mange år og får de den rette pleje og vedligeholdelse, så bevarer de deres flotte udseende i hele deres levetid. Den forkerte pleje kan derimod hurtigt give gulvet et trist udseende.

Derfor er vores salgskonsulenter altid klar med rådgivning i hvordan du bedst muligt bevarer dine flotte-gulve år efter år.
 

Gratis rådgivning, kvalitets produkter og lange garantier

Da vi hos FlotteGulve.dk lægger stor vægt på tilfredse kunder er rådgivningen selvfølgelig gratis uanset om det drejer sig om valget af gulvet, den rette montage eller den fremtidige vedligeholdelse.

Men faktisk starter rådgivning allerede inden vi er i kontakt med dig som kunde, vi har nemlig nøje udvalgt vores leverandører, så du kan være sikker på, at køber du et gulv hos FlotteGulve.dk, så får du et gulv af høj kvalitet.

Den høje kvalitet vidner også vores lange garantier om, f.eks. har de fleste trægulve garantier på 25 år eller mere.

Høj kvalitet og rådgivning betyder ofte høje priser, men ikke hos FlotteGulve.dk, vi har nemlig prisgaranti på alle vores gulve.