Aarhus

 

FlotteGulve.dk, Bredskiftevej 20C, 8210 Aarhus V

 

FlotteGulve.dk i ÅrhusMandag
10:00-17:30

Tirsdag
10:00-17:30

Onsdag
10:00-17:30

Torsdag
10:00-17:30

Fredag
10:00-17:30

Lørdag
10:00-13:00

Søn- og helligdage
Lukket

Telefonåbningstider:
Man-fre 08:00-17:00
Tlf.: 97 25 25 47

 

Vores afdeling i Aarhus ligger i Bredskiftecenteret i det nordvestlige Aarhus med nem adgang fra Viborgvej, hvilket betyder, at det er hurtigt at komme til butikken fra de omkringliggende byer såsom Tilst og Mundelstrup samt fra hele Aarhus. Samtidig sikrer placeringen også nem tilkørsel fra Viborg, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

Der er i forbindelse med Bredskiftecenteret parkeringspladser til fri benyttelse, men husk at stille p-skiven.

Showroomet i Aarhus åbnede i marts 2018 og på 340 kvadratmeters udstilling finder du stort set alt indenfor gulve. Vi har således gulve til både den private bolig og til erhvervsformål.

Er du på udkig efter et nyt trægulv, har FlotteGulve.dk et stort udvalg af parketgulve, plankegulve, sildebensparketter samt skibsplankegulve.

I showroomet finder du også et stort udvalg af klinker, tæpper, laminatgulve, vinylgulve, korkgulve samt særlige gulvtyper som Disano, Celenio og Wicanders.

Desuden finder du i udstillingen et udvalg af mosaikker, samt et begrænset udvalg af vores tilbehør til gulve såsom rengørings- og plejemidler, radiatorrosetter, stoleglidere, slagklodser og kiler.

Det store udvalg giver dig som kunde mange valgmuligheder, derfor er vores personale uddannet til at give dig professionel rådgivning så du er godt rustet til at træffe det rette valg både her og nu og for mange år frem i tiden. Et gulvkøb er nemlig en investering, der har betydning i mange år, da gulve ikke er noget du skifter hverken hvert eller hvert andet år.

God rådgivning + gode priser = Glade kunder. Derfor har vi prisgaranti på de fleste gulve i vores sortiment, det sikrer dig priser i gulvhøjde uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten.

Showroomet i Aarhus har åbent mandag til lørdag og her nedenfor kan du se, hvordan du finder fra Viborgvej til vores butik.

Sådan finder du os:

Husk at stille din p-skive!

 

Kort - Sådan finder du vores butik i Aarhus