Søborg

 

FlotteGulve.dk, Søborg hovedgade 3, 2870 Dyssegård

 

FlotteGulve.dk - Søborg Hovedgade 3 - 2870 DyssegårdMandag
10:00-18:00

Tirsdag
10:00-18:00

Onsdag
10:00-18:00

Torsdag
10:00-18:00

Fredag
10:00-17:30

Lørdag
Lige uger: 10:00-14:00
Ulige uger: Lukket

Søn- og helligdage
Lukket

 

Telefonåbningstider:

Mandag-Fredag 8:00-17:00

Tlf.: 97 25 25 47

 

Vores showroom på Sjælland ligger i Søborg, centralt placeret på Søborg Hovedgade. Det er således nemt at komme til showroomet fra både de nærliggende områder såsom Gladsaxe, Gentofte og Hellerup, men også fra resten af Hovedstadsområdet og Nordsjælland. I forbindelse med butikken er der et par parkeringspladser, hvor du som kunde kan parkere.

Et gulvkøb er et valg, der har betydning mange år ud i fremtiden, da gulve generelt har en lang levetid og sjældent er noget du ønsker at skifte hvert eller hvert andet år. Det er således vigtigt, at vælge det rette gulv, som du både vil synes om her og nu, men som også vil opfylde dine behov fremadrettet.

Derfor er vores personale uddannet til at kunne give dig professionel rådgivning om styrker og svagheder ved de forskellige gulvtyper, så du kan vælge netop det gulv, der er det helt rette for dig og din familie eller din virksomhed.

Showroomet har åbent mandag til fredag samt lørdage i lige uger. Sortimentet hos FlotteGulve.dk rummer både gulve til den private bolig og til erhvervsformål, hvor der kræves noget ekstra af gulvet. Hos os finder du forskellige typer trægulve, laminatgulve, klinker, tæpper, vinylgulve, korkgulve, mosaikker og meget mere.

Vi har både lyse gulve, mørke gulve og mange forskellige toner derimellem. Vi har hvide gulve, sorte gulve og gulve i stort set alle regnbuens farver.

Indenfor kategorien trægulve har vi gulve i de danske klassikere ask, eg og bøg, men vi har eksempelvis også gulve i de smukke eksotiske træsorter merbau og wenge, så uanset om du er til et stilrent lyst plankegulv med flotte lange planker, en stavparket i det klassiske og tidsløse sildebensmønster eller et karakterfuldt parketgulv med et smukt og levende farvespil, så har vi det rette gulv til dig.

I showroomet finder du også et begrænset udvalg af vores tilbehør til gulve, hvor du eksempelvis kan købe rengøringsmidler og dermed give dit gulv den optimale pleje.