Sildebens parket i laminat

Her kan du læse lidt om alle mulighederne og fordelene ved et sildebensparket i laminat.

Nyheder inden for laminatgulve

Som med alt andet sker der hele tiden udvilkling inden for forskellige brancher. Det gør der også inden for gulvbranchen. FlotteGulve har i et stykke tid kunnet præsentere vores kunder for sildebensparket i laminat, og vi er meget begejstret for dette produkt. Sildebensparket går ofte som værende en god gammel klassiker, der aldrig går af mode. Med sit flotte og markante mønster, forbinder vi tit sildeben med ældre eksklusive boliger. Sildebensparket har et utroligt flot og dekorativt udseende, og med den nye udgave i laminat, er der mulighed for at få et flot sildebensparket til en overkommelig pris.

Fordele ved et sildebensparket i laminat

Der er rigtig mange fordele ved et laminatgulv i sildebensparket. En af fordelene er prisen. Et laminatgulv i sildeben er meget billigere i forhold til et sildebensparket i træ, og med det smarte kliksystem, er dette gulv også meget nem at lægge. Et sildebensparket i laminat kan nemt klikkes sammen og fra hinanden igen, hvis det skulle blive nødvendigt. Herved har man flere muligheder, end hvis gulvet er fuldlimet, som det kan være tilfældet for nogle typer sildebensparket i træ. Lægningen af et sildebensparket i laminat bliver hermed meget nemmere, og vælger man selv at lægge gulvet, så er der også en del penge at spare på nedlægningen. Gulvet kan sagtens lægges oven på gulvvarme, hvilket også er en kæmpe fordel.

Muligheder og varianter med et sildebensparket

Varianterne er mange, hvad angår farver og nuancer. Vi har alle mulige afskygninger af sildebensparket i eg, i både lyse og mørke farver. Slidebensparket i laminat findes også i de lidt mørke træsorter, som merbau og teak. Man har også mulighed for at blande forskellige farver, så man kan lave sin helt egen farvekombination, og gøre det til sit eget helt personlige gulv. Ved køb at gulvet skal man blot være opmærksom på, at der er brug for 2 forskellige varianter, når man skal lægge et sildebensparket i laminat . Man skal nemlig bruge både en højre og venstre vendt stav. Derfor er det vigtigt, at bestille et lige antal af hver, hvis man vel og mærket ønsker den samme mængde af hver stav. Nutidens laminater produceres i meget naturtro designs, og faktisk kan det ofte være svært at se forskel på et laminatgulv og et ægte trægulv.

Facts om laminatgulve

Mange har i dag fået øjenene op for laminatgulve, da de er både er praktiske og slidstærke. Derudover kan de holde til hverdagens strabadser, uden at man skal tænke på vedligeholdelse, hvilket harmonerer rigtig godt med den travle hverdag. Mange mennensker tror fejlagtigt, at laminatgulve er laver af plastik, hvilket ikke er tilfældet. Faktisk består et laminatgulv af flere lag sammenpressede træfibre, nemlig det de fleste kender som HDF. Øverst er der lagt et lag imprægneret mønsterpapir, efterfulgt af en transparent slidstærk film. Så vælger du at dit nye gulv skal være et laminatgulv i for eksempel sildebensparket, ja så kan du med stor sandsynlighed nemt komme til at forveklse det med et rigtigt trægulv. Vælger du samtidig et godt underlag, har du mulighed for at lydisolere således, at rumstøj bliver minimal.