Ikast

 

FlotteGulve.dk, Neptunvej 8 i Ikast, 7430 Ikast

 

Mandag
08:00-17:30

Tirsdag
08:00-17:30

Onsdag
08:00-17:30

Torsdag
08:00-17:30

Fredag
08:30-17:30

Lørdag
10:00-13:00

Søn- og helligdage
Lukket

Telefonåbningstider:
Man-fre 08:00-17:00
Tlf.: 97 25 25 47

 

FlotteGulve.dk Ikast ligger centralt placeret i Midtjylland med nem adgang til motorvejen mellem Herning og Aarhus. Også fra byer som Brande, Give, Billund, Silkeborg og Holstebro er det nemt at komme til butikken, hvor du finder et stort sortiment af langt de fleste typer gulvbelægning.

Vi har således et stort udvalg af plankegulve, parketgulve, sildebensparket, laminatgulve, tæpper, klinker, mosaikker, korkgulve og vinyler samt særlige gulvtyper så som Wicanders, Disano og Celenio. Derudover finder du i butikken et sortiment af tilbehør til montering, pleje og reparation af gulve. Alt sammen til priser i gulvhøjde. Faktisk er vi så sikre på vores priser at du får prisgaranti på de fleste af vores gulve.

I butikken i Ikast har vi åbent mandag til lørdag, hvor veluddannede salgskonsulenter er klar til at rådgive dig, så du kan finde et gulv der både passer til din stil og smag, mens det samtidig lever op til dine behov og ønsker.

Butikken i Ikast er samtidig stedet, hvor gulvlageret ligger, så vælger du et gulv, vi har på lager, kan du få det med hjem med det samme. Vi har altid mange forskellige trægulve, klinker og andre gulve liggende på gulvlageret, så også hvis du står og skal bruge dit gulv her og nu, vil du have et stort udvalg af flotte gulve at vælge imellem.

Det er desuden på gulvlageret i Ikast at vores restpartier ligger og kan ses. Så er du på udkig efter et ekstra billigt gulv, finder du det her. Vi har for det meste restpartier af de fleste gulvtyper. Men da der er tale om restpartier varierer udvalget og vi kan derfor ikke garantere restpartier indenfor alle gulvkategorier.

I forbindelse med FlotteGulve.dk i Ikast finder du også vores samarbejdspartner FlotteBade.dk. FlotteBade.dk har ingen fysisk butik, men mandag til torsdag samt fredag formiddag kan du få en snak med Thomas B. Jacobsen fra FlotteBade.dk, hvis du står og mangler noget til badeværelset eller sågar står og mangler et helt nyt badeværelse.