Fortrydelse og returret
Når du handler hos Flottegulve.dk gælder din fortrydelsesret selvfølgelig. Vi lever op til god handelsmoral og de til enhver tid gældende regler for internethandel. Derfor har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varerne. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du inden fristens udløb anmelde, at du vil benytte din fortrydelsesret og sende varerne retur. Varerne skal leveres tilbage i original emballage og samme fejlfri stand og mængde, som de blev modtaget.

Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, skal du desuden selv betale for at varerne sendes forsvarligt retur.

NB. Varer vil ikke blive modtaget uden forudgående aftale.

Fortrydelsesretten er dog ikke gældende hvis:

* Tæppet er opskåret i specialmål efter kundens ønske
* Varen er specialproduceret efter kundens ønske
* Varer som er set og præsenteret i vores showroom.

 

Hvis du vil benytte dig af fortrydelsesretten skal du sende en mail til info@flottegulve.dk, hvor du angiver, hvad du ønsker at returnere samt købsdatoen og såfremt det er muligt dit ordrenummer. Vi vil derefter kontakte dig.

 

Om fortrydelsesret

 

Hvis du handler som forbruger i købelovens forstand, har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer du køber gennem vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du fysisk modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, regnes fortrydelsesfristen fra den dag, hvor den sidste del leveres.

 

Hvis den sidste dag for udnyttelse af fortrydelsesretten falder på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

 

Du kan ikke udnytte fortrydelsesretten ved at afvise varen ved modtagelse, med mindre du også meddeler os på utvetydig måde, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fragtmanden der leverer varerne til dig kan ikke modtage en sådan meddelelse, og meddelelsen skal gives direkte til FlotteGulve.dk

 

Straks efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelsen, vil du modtage en kvittering herfor på den oplyste e-mail adresse.